Det här har hänt sen sist!!!!

NU har vi ej skrivit på länge!!! 

Det har hänt roliga saker sen Tee fyllde 1år! För det första så är hon röntgad -  HD A, AD,UA.  Sen har vi börjat med räddning,som jag tycker är jättekul! Nu är Tee är ung, så vi får se om vi går upp på prov i år. I räddning har man nämligen bara en gång på sig att klara inträdesprovet. Men än så länge ser det lovande ut....  Dessutom har vi varit på utställning och det har gått ganska bra. =)

I helgen som gick var många Devaroxare och visade upp sig i utställningsringarna. Jag tror att vi var hela 7 st - från  Piteå till Norrköping. Superkul.! Jag och Tee ,Vicktoria,Lousie och Beckie var i Norrköping. Vi  hade en underbar dag - det är alltid lika roligt att umgås med er!    

Min lilla tjej fick CK i JKL och sen blev hon även BIM!!!!!! Ibland är det roligt att en domare verkligen vågar sätta upp unga hundar och inte alltid gå på säkerhet. Beckie hade, dessvärre, inte domaren på sin sida denna dag så där blev det inget Cert.  Men en matte är såååå glad, och nu ska vi unna oss att njuta lite av  detta.    Kritiken: Fem tilltalande helhet. Mkt bra huv. Härligt temp bra hals, mkt välkroppad, bra förbröst, goda vinkl. tillr benstomme. Bra päls, färg o tecken.

Domare: Åke Cronander 

Sen vill jag passa på att skicka ett stort grattis till VICKTORIA & BECKIE som tog LP3 TITELN den 5/6!!!! Vilket team ni är!!!

Efter denna helg fick mina tjejer bara vara livsnjutare,och det är dom ganska bra på. =)))

Husses lilla gös......!!!! Mums filibabba!

RSS 2.0